Over ons

Maak kennis met ons team.

CONTACTEER ONS

ONS TEAM

U kunt rekenen op ons gemotiveerd en gepassioneerd team van specialisten!

CHRIS DECOENE
CHRIS DECOENEDierenarts
Hallo, ik ben Chris en ik studeerde in 1992 af als dierenarts. Ik volgde een intensieve training in Utrecht en zette een bestaande praktijk verder in 1994. Uw huisdier behandelen is mijn passie. Mijn stokpaardjes zijn interne geneeskunde en cardiologie. Hiervoor blijf ik mij op frequente basis bijscholen aan de European School for Advanced Veterinary Studies om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschap en technieken.
ELS VANLANCKER
ELS VANLANCKERDierenarts
Ik ben Els en ik studeerde in 2002 af als dierenarts. Sinds 2006 werk ik in de praktijk. Met veel zorg en toewijding behandel ik uw huisdier. Tijdens mijn bijscholingen krijgen echografie en chirurgie speciale aandacht. Mijn interesse gaat ook uit naar knaagdieren.
EMILIE VAN RENTERGHEM
EMILIE VAN RENTERGHEMDierenarts
Hey, ik ben Emilie en ik studeerde in 2018 af als dierenarts. Sinds de start van 2019 vervoeg ik het team. Mijn motivatie en enthousiasme is groot om U en uw huisdier te helpen en ondersteunen. Ik heb een bijzondere interesse in interne geneeskunde.
STÉPHANIE STOCKMAN
STÉPHANIE STOCKMANDierenartsassistent
Hallo, ik ben Stéphanie. In juni 2010 studeerde ik af als bachelor dierenartsassistente. Sinds 2010 versterk ik het team. Naast de dagelijkse verzorging van de gehospitaliseerde patiëntjes assisteer ik de dierenartsen tijdens de operaties en consultaties. U kan bij mij ook terecht aan de balie voor voedingsadvies, het afhalen van medicatie, afspraken, het wegen van uw dier, … Mijn interesse gaat uit naar voeding en gedrag.
TINE DE CLERCK
TINE DE CLERCKMeewerkend echtgenote
Echtgenote en assistente sinds 1994. Tine volgde een driejarige opleiding scheikunde, meer specifiek farmaceutische en biologische technieken. Naast de gedeelde taken met Stéphanie (telefoon, follow-up receptie, alles in goede banen leiden) is de cijfermatige kant van de zaak haar taak.
EMMA SERLIPPENS
EMMA SERLIPPENSDierenartsassistent
Hey, ik ben Emma met Noisy mijn cavaliertje. In 2018 studeerde ik af als dierenartsassistente en ben ik onmiddellijk het team komen versterken. Als assistente doe ik afwisselend met Stéphanie de algemene taken en het assisteren van de dierenartsen. Samen met het volledige team sta ik klaar om U en uw huisdier te woord te staan. Mijn interesse gaat uit naar het gedrag bij dieren.

Onthaal

Aan de deur kunt u kiezen of u aanbelt voor een afspraak, of een assistente wenst te zien. De receptie is dagelijks toegankelijk van 8.30 u tot 19 u, ook over de middag. Op zaterdag tot 12 u. De assistentes zijn er om alles in goede banen te leiden.

Hebt u een vraagje of wenst u medicatie of voeding af te halen dan kunt u bij hen terecht zonder de dierenartsen te storen. In de praktijk volgen we vooral Hill’s als voedingspartner. We zijn overtuigd van de kwaliteit en hebben dan ook een voorraad die een vlotte service in de hand werkt.

Wij staan echter open voor uw mening en kunnen dagelijks bestellen wat u verkiest. Mensen die op advies van de dierenarts hun dier op dieet zetten kunnen vrij binnen om het te wegen, dan kunnen we samen zien of we op de goede weg zijn, en indien nodig kijken hoe we nog kunnen bijsturen.

Info

De praktijk, gespecialiseerd in gezelschapsdieren, werd opgericht in 1993 door Dr. Chris Decoene.  Vanaf 2006 vonden we dat samenwerken een meerwaarde is en  vervoegde Dr. Els Vanlancker het team. Onze voornaamste zorg is het bieden van een uitstekende service en een deskundig onderzoek van uw huisdier. Hiervoor laten we ons constant bijscholen. Ons dagelijks werk wordt ondersteund door de aanwezigheid van assistentes. We wensen jullie veel surfplezier en hopen jullie te mogen verwelkomen in onze praktijk te Sint-Eloois-Vijve.

De assistentes geven u graag een afspraak (zonder meerprijs) om u en uw huisdier zo comfortabel mogelijk van dienst te zijn. Indien noodzakelijk, komt de dierenarts bij u aan huis. Er kan betaald worden met een bankkaart (geen visa).

Graag eerst telefonisch verwittigen. Onze infrastructuur en werkregeling laat toe om u in spoed te laten binnenkomen.

Indien wij niet beschikbaar zijn kan u een antwoordapparaat horen. Dat verwijst naar een collega die mee werkt in de weekendregeling (vanaf zaterdagmiddag). Dit zijn ervaren mensen die ons altijd op de hoogte brengen van uw bezoek.

Het e-mailadres chris.decoene@dierenartswaregem.be kan gebruikt worden om gegevens door te sturen, maar vinden wij niet de juiste weg om afspraken te regelen.

U kunt bij ons terecht voor: honden, katten, konijnen, cavia’s, hamsters, vogels, kippen, roofvogels, … .

Wij werken samen met: De Ieperse dierenartsvereniging, De Brugse dierenartsvereniging, SAVAB, ISFM, FECAVA, BSAVA, Werkgroep Cardiologie