Over ons

Maak kennis met ons team.

CONTACTEER ONS

ONS TEAM

U kunt rekenen op ons gemotiveerd en gepassioneerd team van specialisten!

CHRIS DECOENE
CHRIS DECOENEDierenarts
Hallo, ik ben Chris en ik studeerde in 1992 af als dierenarts. Ik volgde een intensieve training in Utrecht en zette een bestaande praktijk verder in 1994. Uw huisdier behandelen is mijn passie. Mijn stokpaardjes zijn interne geneeskunde en cardiologie. Hiervoor blijf ik mij op frequente basis bijscholen aan de European School for Advanced Veterinary Studies om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschap en technieken.
MELISSA DEKIMPE
MELISSA DEKIMPEDierenarts
Ik ben Melissa en studeerde met grootste onderscheiding af als dierenarts in 2017. Gedurende 2 jaar ben ik werkzaam geweest bij een andere dierenartsenpraktijk en sinds augustus 2019 vervoeg ik het team. Ik heb een bijzondere interesse in chirurgie en konijnen. Op regelmatige basis volg ik bijscholingen aan de European School for Advanced Veterinary Studies. Ik help U graag verder om uw dier de beste zorgen te verlenen.
LIES EGGERMONT
LIES EGGERMONTDierenarts
Ik ben Lies, afgestudeerd met grote onderscheiding in 2017 aan de universiteit van Gent in de optie gezelschapsdieren. Ik was 2 jaar werkzaam in een andere dierenartsenpraktijk. Sinds het voorjaar van 2020 versterk ik het team van DAP Ysegrim. Momenteel leg ik mij vooral toe op de eerstelijns geneeskunde. Maar ook heb ik een bijzondere interesse in interne geneeskunde waarvoor bijscholingen een evidentie zullen zijn op mijn pad. Ik zie u ook graag komen met bijzondere huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels.
MAAIKE VERDRU
MAAIKE VERDRUDierenartsassistente
In juni 2007 studeerde ik af in de richting bachelor agro-en biotechnologie
optie dierenzorg aan VIVES in Roeselare. Tussen 2007 en 2021 was ik werkzaam in twee andere praktijken voor kleine en grote huisdieren. Naast de dagelijkse verzorging van de gehospitaliseerde patiëntjes assisteer ik de dierenartsen tijdens de operaties en consultaties. U kan bij mij ook terecht aan de balie voor voedingsadvies, het afhalen van medicatie, afspraken, het wegen van uw dier, …
TINE DE CLERCK
TINE DE CLERCKMeewerkend echtgenote
Echtgenote en assistente sinds 1994. Zelf volgde ik een driejarige opleiding scheikunde, meer specifiek farmaceutische en biologische technieken. Naast het ondersteunen van de assistentes, algemene follow-up, is het mijn taak de administratie in orde te brengen.
LOBA DUTHYE
LOBA DUTHYEDierenartsassistente
Ik ben Loba, in 2018 studeerde ik af in Agro-en biotechnologie met als studierichting Dierenzorg. Ik spring bij tijdens consultaties en operaties en zorg voor de diertjes die worden gehospitaliseerd. U kan mij terugvinden aan de balie waar ik zal klaarstaan om u te helpen met een afhaling of bestelling. U kan bij mij terecht met vragen over katten-en honden gedrag, voedingsadvies of vragen over nazorg of medicatie.

Onthaal

Aan de deur kunt u kiezen of u aanbelt voor een afspraak, of een assistente wenst te zien. De receptie is dagelijks toegankelijk van 8.30 u tot 19 u, ook over de middag. Op zaterdag tot 12 u. De assistentes zijn er om alles in goede banen te leiden.

Hebt u een vraagje of wenst u medicatie of voeding af te halen dan kunt u bij hen terecht zonder de dierenartsen te storen. In de praktijk volgen we vooral Hill’s als voedingspartner. We zijn overtuigd van de kwaliteit en hebben dan ook een voorraad die een vlotte service in de hand werkt.

Wij staan echter open voor uw mening en kunnen dagelijks bestellen wat u verkiest. Mensen die op advies van de dierenarts hun dier op dieet zetten kunnen vrij binnen om het te wegen, dan kunnen we samen zien of we op de goede weg zijn, en indien nodig kijken hoe we nog kunnen bijsturen.

Info

De praktijk, gespecialiseerd in gezelschapsdieren, werd opgericht in 1993 door Dr. Chris Decoene.  Vanaf 2006 vonden we dat samenwerken een meerwaarde is en  ontstond een ’tweemanspraktijk’. Onze voornaamste zorg is het bieden van een uitstekende service en een deskundig onderzoek van uw huisdier. Hiervoor laten we ons constant bijscholen. Ons dagelijks werk wordt ondersteund door de aanwezigheid van assistentes. We wensen jullie veel surfplezier en hopen jullie te mogen verwelkomen in onze praktijk te Sint-Eloois-Vijve.

De assistentes geven u graag een afspraak om u en uw huisdier zo comfortabel mogelijk van dienst te zijn. Indien noodzakelijk, komt de dierenarts bij u aan huis. Er kan betaald worden met een bankkaart (geen visa).

Graag eerst telefonisch verwittigen. Onze infrastructuur en werkregeling laat toe om u in spoed te laten binnenkomen.

Indien wij niet beschikbaar zijn kan u een antwoordapparaat horen. Dat verwijst naar een collega die mee werkt in de weekendregeling (vanaf zaterdagmiddag). Dit zijn ervaren mensen die ons altijd op de hoogte brengen van uw bezoek.

Het e-mailadres chris.decoene@dierenartswaregem.be kan gebruikt worden om gegevens door te sturen, maar vinden wij niet de juiste weg om afspraken te regelen.

U kunt bij ons terecht voor: honden, katten, konijnen, cavia’s, hamsters, vogels, kippen, roofvogels, … .

Wij werken samen met: De Ieperse dierenartsvereniging, De Brugse dierenartsvereniging, SAVAB, ISFM, FECAVA, BSAVA, Werkgroep Cardiologie