Over ons 2017-03-20T17:53:59+00:00

Over ons

Maak kennis met ons team.

CONTACTEER ONS

ONS TEAM

U kunt rekenen op ons gemotiveerd en gepassioneerd team van specialisten!

CHRIS DECOENE
CHRIS DECOENEDierenarts
Chris is afgestudeerd in 1992. Hij volgde een intensieve training in Utrecht en zette een bestaande praktijk verder sinds 1994. Uw huisdier behandelen is zijn passie. Interne geneeskunde en cardiologie zijn zijn stokpaardje. Hiervoor volgde hij opleiding bij de European School for Advanced Veterinary Studies.
ELS VANLANCKER
ELS VANLANCKERDierenarts
Els studeerde af in 2002. Sinds 2006 is ze een uiterst aangename meerwaarde in de praktijk. Tijdens haar bijscholingen krijgt echografie en chirurgie speciale aandacht.
De bijzondere dieren hebben haar hart gestolen.
STÉPHANIE STOCKMAN
STÉPHANIE STOCKMANDierenartsassistent
Stéphanie is afgestudeerd in 2010 als dierenarts-assistente. Naast de all-round taken ligt haar verantwoordelijkheid ook in de operatieruimte. Haar interesse gaat uit naar gedrag bij honden en katten.
TINE DE CLERCK
TINE DE CLERCKDierenartsassistent
Echtgenote en assistente sinds 1994. Tine volgde een driejarige opleiding scheikunde, meer specifiek farmaceutische en biologische technieken. Naast de gedeelde taken met Stéphanie (telefoon, follow-up receptie, alles in goede banen leiden) is de cijfermatige kant van de zaak haar taak.

Onthaal

Aan de deur kunt u kiezen of u aanbelt voor een afspraak, of een assistente wenst te zien. De receptie is dagelijks toegankelijk van 8.30 u tot 19 u, ook over de middag. Op zaterdag tot 12 u. De assistentes zijn er om alles in goede banen te leiden.

Hebt u een vraagje of wenst u medicatie of voeding af te halen dan kunt u bij hen terecht zonder de dierenartsen te storen. In de praktijk volgen we vooral Hill’s als voedingspartner. We zijn overtuigd van de kwaliteit en hebben dan ook een voorraad die een vlotte service in de hand werkt.

Wij staan echter open voor uw mening en kunnen dagelijks bestellen wat u verkiest. Mensen die op advies van de dierenarts hun dier op dieet zetten kunnen vrij binnen om het te wegen, dan kunnen we samen zien of we op de goede weg zijn, en indien nodig kijken hoe we nog kunnen bijsturen.

Info

De praktijk, gespecialiseerd in gezelschapsdieren, werd opgericht in 1993 door Dr. Chris Decoene.  Vanaf 2006 werkt Chris samen met Dr. Els Vanlancker. Onze voornaamste zorg is het bieden van een uitstekende service en een deskundig onderzoek van uw huisdier. Hiervoor laten we ons constant bijscholen. Ons dagelijks werk wordt ondersteund door de aanwezigheid van assistentes. We wensen jullie veel surfplezier en hopen jullie te mogen verwelkomen in onze praktijk te Sint-Eloois-Vijve.

De assistentes geven u graag een afspraak (zonder meerprijs) om u en uw huisdier zo comfortabel mogelijk van dienst te zijn. Indien noodzakelijk, komt de dierenarts bij u aan huis. Er kan betaald worden met een bankkaart (geen visa).

Graag eerst telefonisch verwittigen. Onze infrastructuur en werkregeling laat toe om u in spoed te laten binnenkomen.

Indien wij niet beschikbaar zijn kan u een antwoordapparaat horen. Dat verwijst naar een collega die mee werkt in de weekendregeling (vanaf zaterdagmiddag). Dit zijn ervaren mensen die ons altijd op de hoogte brengen van uw bezoek.

Het e-mailadres chris.decoene@dierenartswaregem.be kan gebruikt worden om gegevens door te sturen, maar vinden wij niet de juiste weg om afspraken te regelen.

U kunt bij ons terecht voor: honden, katten, konijnen, cavia’s, hamsters, vogels, kippen, roofvogels, … .

Wij werken samen met: De Ieperse dierenartsvereniging, De Brugse dierenartsvereniging, SAVAB, ISFM, FECAVA, BSAVA, Werkgroep Cardiologie